Cégünkről

 
A munka és tűzvédelem területeit átfogó tevékenységünket a kis- és középvállalkozásoktól kezdődően, kulturális, oktatási, állami, önkormányzati intézmények és egyéb hivatalok, szervezetek részére biztosítjuk. Szolgáltatásunk komplex jellegű.
A folyamatosan zajló jogszabályváltozások, valamint az egyes részterületek dinamikus fejlődése pl. képernyős munkahelyek, pszichés terhelés növekedése, minőségpolitikánk szerint megkívánják a kellő hozzáértéssel rendelkező, az egyes részterületeket magas színvonalon ismerő munkatársak alkalmazását.
Ezért, külön szakreferensekkel rendelkezünk, akik jelentős szakmai tapasztalattal a hátuk mögött képesek gyorsan és precízen megoldani a megbízások során felmerülő különféle tevékenységekhez kötődő, speciális problémákat, mint például:
kockázatelemzés, munkavédelmi oktatás, munkavédelmi- és tűzvédelmi szabályzat készítése, stb.
 
Az általános munkavédelmi követelményeket az 1993.évi XCIII. törvény  a munkavédelemről 18.§. határozza meg.
 
Alapkövetelmények:
  1. Szabályokhoz való kötöttség, szabályozás hiányában a tudomány és a technika adott szinten elvárható követelményeinek megtartását követeli.
  2. Természetbeni védelem helyett semmilyen pénzbeli megváltás nem engedélyezett (a munkáltató köteles az egészséget nem veszélyeztető és biztonságos munkavégzés feltételeit megteremteni).
  3. Megfelelősség tanúsítás, minőségi megfelelőség (hatósági engedély) (munkaeszközt üzembe helyezés csak a gyártói megfelelőségi nyilatkozat vagy a megfelelőségi tanúsítvány birtokában lehet) (a fogyasztóvédelem és a munkavédelem között éles át nem járhatóság van.)
  4. Egyéni védőeszközökre vonatkozó speciális szabályok: - valamennyi egyéni védőeszközhöz minősítő bizonyítván szükséges, amelyet 2004. májusától felváltott a „típusbizonyítvány”.